Vrijgezellenfeest

image
Warriors & Piraten

Afgelopen weekend was het dan zo ver; ons vrijgezellenfeest. Ik had afgesproken om met mijn moeder naar de stad te gaan, maar voor we wilden vertrekken zag ik opeens een groep meiden voorbij lopen. Mijn eerste gedachte was “wat zien die eruit”. Jeffrey en ik hadden wel een beetje verwacht dat dit weekend ons vrijgezellenfeest zou zijn maar ik was totaal verrast door hoe ze eruit zagen. De meiden droegen allemaal sportkleding en een leger bandana. Sommige hadden zelfs “warrior stripes” op hun gezicht getekend. Achter alle meiden kwam ook een hele groep piraten aanlopen. Ook de mannen hadden zich goed uitgesloofd. Jeffrey en ik moesten er toen ook aan geloven. Ik in, hoe kan het ook anders, de werkkleding van mijn aanstaande. En hij in een piratenpak. We werden geschminkt en toen kon het feest pas echt beginnen.

Survivalen
We werden geschminkt en toen kon het feest pas echt beginnen.
Nadat we onze tassen hadden gepakt met onder andere uitgaanskleding en kleding voor de volgende dag, gingen de piraten er alweer vandoor, met Jeffrey natuurlijk. De meiden en ik begonnen eerst nog even met een heerlijke homemade lunch en een flugeltje.
Na de lunch gingen wij dan ook op pad. Het idee dat we iets actiefs zouden gaan doen was mij wel duidelijk. Dat was ook wel te verwachten aangezien ik dit eerder al wel eens tegen vriendinnen had gezegd. We reden naar sec survival in Almere. Zo dicht bij huis maar nooit eerder geweest. We gingen dus survivallen.  We kregen al snel een begeleidster aangewezen en toen konden we van start. Aangezien het de dag daarvoor de hele dag had geregend waren de banen lekker modderig.

We begonnen met een baan waarin we met twee teams tegen elkaar moesten strijden. Een parcourtje met verschillende onderdelen. Om te beginnen moesten we door een buis gaan die naar mijn idee veel te klein was. Drie, twee… EEN! en we begonnen te rennen alsof ons leven er van af hing. Iedereen was super fanatiek. Dit was eigenlijk met alle opdrachten zo. Alle meiden gingen er helemaal voor. Iedereen probeerde droog te blijven maar aan het einde moest iedereen eraan geloven want hoe verder we kwamen hoe natter het werd. Na afloop van het survivallen, dronken we nog wat en kregen we wat bittergarnituur. Het was allemaal super georganiseerd.

Op naar Utrecht
We namen afscheid van Sec Survival Almere en vertrokken met vier auto’s richting ons hotel in Utrecht. Daar kleedden we ons om voor het avondprogramma. Dit bestond uit lekker eten bij ’t Gras van de Buren en een avondje stappen bij de Winkel van Sinkel. De drank vloeide rijkelijk, dus je snapt dat het een latertje is geworden en we ons uitstekend hebben vermaakt ;-).

Klaar voor de bruiloft
Al met al heb ik echt een topweekend gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het programma viel bij iedereen goed in de smaak. Dit zorgde er voor dat ik een ontzettend leuke dag en nacht heb gehad, aangezien de sfeer onderling super gezellig was. Mijn vriendinnen en familie hebben elkaar beter leren kennen en ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn vrijgezellenfeest alleen nog maar een voorproefje was van mijn bruiloft. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit te vieren met al deze mooie mensen.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.