Vandaag is DE dag!!

image
Vandaag is het zover…

Ja ja eindelijk is het zover! Vandaag gaan wij trouwen.

Op het moment dat deze blog wordt geplaatst geef ik het ja-woord aan mijn grote liefde en wordt hij eindelijk mijn man. Wat hebben we hier lang naar uitgekeken en wat is het eigenlijk onwerkelijk dat het al nu al zover is.

Afgelopen week vond ik het toch wel heel erg spannend worden. Kreeg last van wat last-minute stress. Ik had het idee dat er elke keer wat op mijn lijstje bij kwam maar dat er niks van af ging. Hoe ging ik dit nog allemaal regelen op het laatste moment? Onbewust wist ik heus wel dat het goed zou komen maar ja op zulke momenten stress je over bijna alles. Als het mis gaat, gaat het mis en maken we er alsnog een mooie dag van.

Eindelijk de jurk mee naar huis.
Woensdag mocht ik eindelijk mijn jurk op halen bij de Bruidshoek. Het voelde eigenlijk een beetje als een afscheid. Hoe blij ik was dat ik mijn jurk mee naar huis mocht nemen, hoe meer ik besefte dat ik zulke leuke en mooie momenten bij de bruidshoek heb gehad en dat na onze grote dag dat soort momenten niet meer komen. Bionda die mij eigenlijk altijd heeft geholpen bij mijn bezoeken, werd erbij geroepen om echt mijn jurk aan mij te overhandigen. Na nog even te hebben gesproken over de allereerste keer dat ik bij haar was kreeg ik een dikke knuffel en wenste ze me veel geluk toe. Met de jurk in de auto, gingen we op weg naar huis. Dit gaf voor mij pas echt het gevoel dat het nu toch echt gaat beginnen.

Dagplanning.
Ik zal onze dag beginnen bij ons thuis. Lekker tutten met de dames. Jeffrey slaapt bij mijn ouders en komt mij rond twaalven bij ons thuis ophalen. Hier zullen alle daggasten bij aanwezig zijn. Bij ons thuis hebben we een lunch geregeld en kan iedereen nog even lekker wat eten en drinken voor dat we naar de locatie gaan. Jeffrey en ik gaan eerder naar de locatie om daar foto’s te maken. We hopen dat het droog is en we een paar mooie plaatjes kunnen schieten.

Om half vier begint de ceremonie. Hier kijk ik  heel erg naar uit. Een uurtje waar het gaat over onze liefde en waarom deze dag er is.  Bij de ceremonie zullen er ook nog veel andere gasten aansluiten. Ik vind het zo leuk dat zo veel mensen de moeite nemen om hier ook naar toe te komen.

Na de ceremonie zullen we toosten op de liefde en de taart aansnijden. Hierna zullen veel gasten weer tijdelijk vertrekken en gaan we lekker eten met onze daggasten. Na het eten hebben we nog even tijd om ons op te frissen voor het feest. En dan is er nog maar één ding dat telt. Feesten!!!!

Lees hier mijn vorige blogs terug.

De Bruidshoek: Lieve Annet namens het gehele team van de Bruidshoek wensen wij jullie een geweldige dag en al het geluk van de wereld voor de toekomst toe!

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.