Topfit zonder droge huid

image

Fit
Veel bruidjes zullen zeggen dat ze willen trouwen zoals ze zijn. Dit is ook zeker wat ik van plan ben, maar ik zal zeker extra mijn best doen om er mooi uit te zien maar ook dat ik lekker in mijn vel zit en zal stralen op de grote dag. Ik had al verteld dat ik, om in mijn trouwjurk te passen, vijf kilo moest afvallen. Dit is mij gelukt door te letten op mijn eten -ik eet nu gezonder- maar vooral door te gaan sporten. Afgelopen zondag heb ik meegedaan aan de ladiesrun in Rotterdam. Ik heb daar de 5 kilometer uitgelopen. Twee maanden geleden was ik al blij als ik 1,5 kilometer achtereenvolgend rende en nu, twee maanden later, ren ik vijf kilometer! Elke training probeerde ik een halve kilometer verder hard te lopen. En het is mij gelukt. Het gevoel toen ik over de finish kwam, is onbeschrijfelijk. Ik barstte van de energie –zou dat de adrenaline zijn geweest?- en was vooral heel erg trots op mezelf.

Homeride
Nu ben ik weer hard aan het trainen omdat ik mee doe aan de homeride. Dit is een fietstocht die ik samen met tien collega’s fiets voor het Ronald Mcdonald kinderfonds. Gezamenlijk fietsen we in totaal 500 kilometer. Best pittig, maar ik heb er heel veel zin in! Ik merk dat ik door lekker te sporten veel beter in mijn vel ben gaan zitten. Mijn conditie is goed vooruit gegaan, dus op ons feest zal ik niet snel buiten adem zijn 😉

Ontspanning
Ontspannen is als bride to be ook goed, Daarom ben ik vorige week voor het eerst naar de schoonheidsspecialiste geweest. Ik heb een hele droge huid en doe daar eigenlijk vrij weinig aan, normaal gesproken. Mijn vriendin, die mijn make-up gaat doen op de bruiloft, gaf al eerder aan dat het voor mijn huid, make-up en foto’s beter zou zijn als ik hier mee aan de slag zou gaan. Ik heb dit advies braaf opgevolgd en ben op pad gegaan. Ik ben langs gegaan bij schoonheidsstudio Almere. Ik werd geholpen door Tanja. Na een kort intake gesprekje over wat ik allemaal gebruik en doe voor mijn huid, waar ik natuurlijk bijna overal nul op scoorde, mocht ik plaatsnemen in een heerlijke stoel met een lekker dekentje.  Tanja bekeek mijn huid goed. Ik kreeg een heerlijke massage en was totaal ontspannen. Toen Tanja een masker bij mij had aangebracht, maakten we een plan van hoe ik er tijdens de bruiloft op mijn best uit kan zien. Ik ga voor de bruiloft nog vier keer bij haar langs. Niet alleen voor mijn huid, maar ook omdat ik daar heerlijk kan ontspannen. En een ontspannen bruid is natuurlijk ook héél belangrijk ;-).

Make-up
Aankomende week ga ik samen met mijn vriendin zitten voor mijn make-up. Qua makeup wil ik dicht bij mezelf blijven, dus niet opeens een smokey eye, maar wel verzorgd en net wat specialers dan normaal natuurlijk.

Vertel!
Ik heb heel benieuwd of er ook andere meiden zijn die net even wat meer moeite doen voor hun grote dag?

Lees hier mijn vorige blog terug over de eerste Pas bij de Bruidshoek.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.