Ondertrouw en Knutselclub

image

Ondertrouw
Twee weken geleden zijn wij in ondertrouw gegaan! Echt heel romantisch is dit niet hoor. Ik had er dan ook geen grote verwachtingen van. Het is eigenlijk alleen een formaliteit, waarbij beide partijen, in dit geval Jeffrey  en ik ;-), een handtekening zetten onder een aantal voorwaarden waaraan gehouden moet worden. Zo mogen wij niet al getrouwd zijn met een ander. Best hilarisch, vond ik zelf, maar blijkbaar komt dat dus voor?

In een klein kantoortje in het, totaal sfeerloze, gemeentehuis in Almere moest het dan gebeuren. Al met al stonden we in nog geen drie kwartier weer buiten. Een simpele handeling, máár een moetje en daardoor toch ook wel weer spannend. Zonder deze papieren te hebben ondertekend mag je in Nederland (en Belgie) simpelweg niet trouwen. Weer een stap dichter bij de grote dag dus! Nadat we het gemeentehuis uitliepen, zijn we lekker een ijsje gaan eten en hebben we gekletst over wat er nog meer op onze to-do-list stond voor onze grote dag.

De Knutselclub
We zijn momenteel al druk bezig met de aankleding van onze bruiloft. Ik vind het heel erg lastig, aangezien ik heel veel dingen leuk vind. Ik vind het leuk om een niet al te standaard decoratie te hebben en ik vind één bepaalde stijl die je terug ziet tijdens de gehele dag ook belangrijk. Gelukkig zijn we er nu over uit wat onze stijl wordt. Ik kan er nog niet te veel over uitweiden omdat onze kaart in dezelfde stijl is en we de uitnodigingen nog even een verrassing willen laten zijn voor de gasten.

Op pinterest en instagram heb ik veel ideeen opgedaan voor de aankleding van de bruiloft. Er is heel veel te koop maar veel kan je ook zelf maken. Daarom ben ik met een kleine groep meiden een knutselclub begonnen. Ze komen mij één keer in de maand helpen met het knutselen en uitproberen van allerlei decoratie. Door er nu al mee te beginnen scheelt dat straks weer stress op het laatste moment en daarnaast is het ook super leuk én gezellig om samen met deze meiden bezig te zijn met de bruiloft. Vooralsnog is het idee om met mijn knutselclub slingers te maken, bedankjes, props voor de Photobooth en nog wat leuke verrassingen voor de gasten

Over 1,5 week mag ik weer naar de bruidshoek om mijn jurk te passen. Wat heb ik hier zin in,zeg! Het is alweer zo lang geleden. Ik laat jullie weten hoe het was. Spannend!

Lees hier mijn vorige blog over het uitzoeken van de trouwringen

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.