Nog een maand tot het huwelijk

image

Afgelopen dinsdag was het precies een maand tot aan de bruiloft. Het gaat nu opeens wel heel erg hard. Ik heb er heel veel zin in, alleen op een bepaalde manier vind ik het ook jammer dat het straks allemaal voorbij is. Ik geniet namelijk volop van alle voorbereidingen. De laatste voorbereidingen zijn nu een feit.

Videograaf
Nadat ik te horen had gekregen dat ik de wedstrijd van de Bruidshoek had gewonnen en daardoor mijn droomjurk gratis kreeg, besloot ik dat ik van het geld wat ik aan mijn jurk zou besteden iets anders mooi wilde voor de bruiloft. Anders zou het geld waarschijnlijk op de grote hoop belanden en weet je niet meer wat je ervan gedaan hebt. Per slot van rekening hadden we de jurk gewoon begroot in ons budget.

Emoties
Van onze BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) had ik eerder al een keer een lijst ontvangen van fotografen en videografen. Op de website van een van hen had ik een kijkje genomen, en hier was ik erg weg van! Videograaf Inge Bouw maakt sfeervolle video’s van bruiloften, die je overigens kunt bekijken op Ingebouw. Naast een fotograaf tijdens de bruiloft, lijkt het me super leuk om ook bewegend beeld te hebben van deze speciale dag. Soms zijn bepaalde dingen toch minder goed vast te leggen op stilstaand beeld, zoals de sfeer bijvoorbeeld.
Je kan bij Inge verschillende pakketten nemen. Alleen een videoclip, de ceremonie helemaal gefilmd of al het beeldmateriaal. Een lange film van de bruiloft zal je denk ik niet snel gaan bekijken, maar zo’n videoclip van 5 tot 8 minuten zal je vaker even laten zien aan vrienden en familie en ook zelf nog eens bekijken. Ook krijg je een goed beeld van hoe de dag is geweest en komen emoties naar mijn mening nog net wat beter over op film, dan op foto.

Kennismakingsgesprek
Na wat mailcontact hebben we besloten om Inge in te huren voor onze bruiloft. Twee weken geleden hadden we een kennismakingsgesprek bij ons thuis. Met zijn drieën bespraken we de bruiloft een beetje door.
Inge zal de hele dag bij ons aanwezig zijn, vanaf het aankleden tot na de openingsdans. Zo kunnen alle bijzondere momenten in onze videoclip verwerkt worden. Mijn verloofde en ik hadden gelijk een goed gevoel bij Inge. Het gesprek liep heel soepel en was tevens erg gezellig. We kijken nu al uit naar het resultaat.

Blijf mij volgen
Benieuwd naar wat er ons deze laatste maand nog allemaal te wachten staat en wat er nog op ons pad komt? Blijf mij dan vooral volgen via mijn blog. Ik ga in ieder geval heel erg genieten van de laatste weken en voorbereidingen. Voor je het weet is het allemaal alweer voorbij. Tot over twee weken!

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.