Lijstjes, lijstjes en nare dromen.

image
Nog maar twee maanden tot de grote dag. Ik merk dat ik het erg spannend begin te vinden. Ik maak me soms druk om dingen, wat eigenlijk helemaal niet nodig is. Daarnaast droom ik ook veel over de grote dag. In mijn dromen gaat het vaak mis dus dat zet me dan overdag ook weer aan het denken.

Er gaan dan van allerlei dingen door mijn hoofd, waardoor ik een paar keer per week lijstjes maak in mijn hoofd met wat er nog moet gebeuren.
De kaart versturen was zo’n puntje wat al een tijd op ons lijstje stond. We hadden de kaart al een hele tijd geleden uitgekozen maar de inhoud van de kaart vonden we wat lastig te bepalen. Jeff en ik hebben meerdere gesprekken gevoerd over het wel of geen kinderen uitnodigen op onze bruiloft. We zijn gek op alle kinderen van onze dierbaren, maar toch zijn we overeen gekomen dat we geen kinderen op onze bruiloft wilde. Maar hoe vertel je dit aan iedereen. We willen niemand kwetsen. We hebben er voor gekozen om de gasten die we uitnodigen met kinderen een extra briefje in de kaart te doen.

Lieve familie & vrienden,
 
We zijn dol op jullie en jullie kinderen
Toch hebben wij besloten om onze bruiloft
zonder kinderen te vieren.
Onze ceremonie zal een uur duren en het is veel
gevraagd voor kinderen om zo lang stil te zitten.
Jake zal natuurlijk wel aanwezig zijn maar ook
hij zal tijdens het feest snel zijn bedje opzoeken.
Wij hopen op jullie begrip.
Hebben jullie vragen neem dan alsjeblieft contact
met ons op.
 
Liefs Jeffrey, Annet & Jake

Afgelopen week ben ik druk bezig geweest met alle versieringen voor zowel thuis als voor op de locatie. Ik heb op het internet gezocht naar versieringen, maar niks sprak me echt aan. Daarom ben ik begonnen om heel veel dingen zelf te gaan maken. Het neemt toch wat meer tijd in beslag dan je van te voren denkt maar gelukkig krijg ik genoeg hulp en zijn we op tijd begonnen om alles af te krijgen voor de grote dag. Ik ben zo benieuwd hoe het allemaal op de locatie zal zijn. Hopelijk wordt het zoals ik in mijn hoofd heb.

Vandaag mag ik weer naar de bruidshoek om mijn jurk te passen.

Ik ga van tevoren eerst naar de kapper voor mijn proefkapsel. Ik heb dit expres voor mijn bezoek aan de bruidshoek gedaan zodat ik alles bij elkaar kan zien.

Toch weer spannend mijn bruidsjurk passen. Hopelijk zit hij als gegoten. Ik laat het jullie natuurlijk weten over twee weken.

Lees hier vorige blog terug over het uitkiezen van de taart.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.