Klaar voor de start!

image

“Er zijn steden waar een huwelijk al een succes wordt genoemd als het koppel samen de kerk uitgaat”

We gaan trouwen! Nadat het aanzoek had plaatsgevonden, begon ik als een kip zonder kop te googelen naar van alles en nog wat. We willen een ceremonie, borrel met de taart, eten, knalfeest met een top dj en het liefst alles op 1 locatie waar we ook kunnen slapen. Wie worden onze daggasten en wie vraag ik als getuigen? Zoveel beslissingen die we moeten nemen. Nu het werkelijkheid gaat worden vind ik het stiekem toch wel heel erg spannend om het allemaal te gaan regelen. Want waar moeten we in hemelsnaam beginnen? Een goede planning is voor ons erg belangrijk aangezien Jeffrey voor zijn werk langere periodes van huis is. Maar hoe gaan we ervoor zorgen dat we ons ook echt aan de planning houden?

Plannen maar.
Ik besluit een gezinsplanner te kopen, samen met een notitieboekje en een map om alle papieren in te bewaren. Laat ik deze keer eens geordend te werk gaan, denk ik bij mezelf. Stap voor stap ons to-do-list afwerken. Ik heb namelijk wel altijd een goed plan, alleen schort het bij mij vaak aan de uitvoering.
Jeffrey en ik stellen een budget vast en besluiten om te beginnen met een lijst om te kijken wat we allemaal moeten regelen. De eerste financiële meevaller komt al snel op ons pad.

Yes, ik heb gewonnen!
Ik mag gaan bloggen voor bruidshoek.nl! Dit betekent dat ik een jurk mag uitkiezen bij hen in de winkel. Een week nadat de uitslag bekend is gemaakt, word ik uitgenodigd om langs te komen. Ik ontmoet het andere blogbruidje Wendy en de eigenaren van de winkel. Het ontvangst is zeer hartelijk en onder het genot van een kopje thee bespreken we het hoe en wat over de blogs. Ik zal om de twee weken een blog schrijven, waarin ik jullie op de hoogte zal houden over alle ontwikkelingen op het gebied van mijn bruiloft.
Na het “zakelijke” gedeelte krijgen Wendy en ik een rondleiding door de winkel. Het assortiment is echt enorm. Ze hebben ruim 900 (!) jurken in hun winkel hangen. Naast prachtige jurken zien we ook rekken vol met schoenen en andere acessoires. Stiekem heb ik mijn oog al op wat mooie jurken laten vallen. Ik kan niet wachten om mijn jurk uit te zoeken. Volgende week stap 1 van de to-do-list: de trouwlocatie uitzoeken!

lees hier mijn “winnende blog” over het aanzoek

image

Bij het kennismakingsgesprek maken we plannen over hoe nu verder en wanneer we blogs gaan aanleveren

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.