Keuzes maak je samen of alleen

image

De laatste voorbereidingen

Ditmaal een kortere blog dan jullie van mij gewend zijn. Ik zal jullie uitleggen hoe dat komt.

Na acht weken te zijn weggeweest, kwam deze week eindelijk mijn verloofde terug. Door Jeffrey´s werk –hij is korpsmarinier- zien, en spreken, we elkaar soms weken niet. Dit heeft veel invloed op de voorbereidingen voor de trouwerij. Deze hebben de afgelopen acht weken redelijk stil gelegen. In principe had ik veel dingen zelf kunnen oppakken, aangezien Jeffrey en ik erg op een lijn zitten qua wensen voor de bruiloft, maar ik merkte aan mezelf dat ik alles het liefst gewoon samen regel. Het in tenslotten onze bruiloft en ik wil dat hij er net zoveel voorpret aan beleeft als ik.

Check dubbel check
Nu Jeff terug is komt onze grote dag ook steeds dichterbij. Nog minder dan drie maanden en dan is het zover. Als ik daar aan denk vind ik het toch wel een beetje spannend. Zijn alle dingen wel goed geregeld? Word het zoals ik verwacht? Wat kan er mis gaan? Er zijn ook nog een paar kleine dingen die we moeten regelen. Ik heb wel heel veel zin om er weer lekker mee aan de slag te gaan… samen ;-). Ik wil zo veel mogelijk genieten van de voorbereidingen, want voordat we het weten is alles al weer voorbij en ben je zo tien jaar getrouwd ;-)!

Gastenlijst
Deze maand zullen we  onder andere de uitnodigingen versturen. Ik had verwacht dat ik de gastenlijst maken niet zo heel moeilijk vond, maar dit viel uiteindelijk toch wat tegen. Welke gasten we allemaal op het feest willen, was niet zo’n moeilijke beslissing. We eten echter maar met een klein gezelschap en daarbij ben ik wel gaan twijfelen. Je wilt toch altijd meer mensen erbij dan van tevoren gedacht, maar we willen het ook intiem houden. We hebben nu gekozen wat voor ons goed voelt en dit is natuurlijk het allerbelangrijkst. Hopelijk denkt onze omgeving er ook zo over..

 

Hebben jullie ook getwijfeld of achteraf spijt gehad van bepaalde keuzes?

Lees hier mijn vorige blog terug over hoe ik topfit mijn huwelijk tegemoet ga.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.