De trouwringen

 

De afgelopen week zijn we niet heel druk geweest met de voorbereidingen van de bruiloft. Deze week werd namelijk onze zoon alweer één jaar. Op zo’n moment kijk je terug naar het afgelopen jaar en besef je je hoe snel het is gegaan.

De geboorte van onze zoon heeft er wel voor gezorgd dat ik nog liever wilde trouwen met jeffrey.  Een echt gezin met zijn drieën met dezelfde achternaam. Maar omdat de tijd zo snel gaat en Jeff nog lang weg moet voor zijn werk besef ik me wel dat we nog een aantal dingen voor onze grote dag moeten regelen, want voor je het weet is het zover.

We zijn daarom ook snel op pad gegaan voor onze trouwringen. Ik wil graag een ring die ik samen met mijn verlovingsring kan dragen en Jeffrey wil vooral niet te veel poespas. We hadden  al een beetje in het centrum van Almere gekeken, maar ik was er nog niet helemaal overtuigd van hetgeen ik zag. Ik vind het nogal wat hoor, een sieraad uitzoeken die je de rest van je leven wilt dragen.

Jeffrey wilde graag bij Steinberg in Amsterdam gaan kijken. Ik ken het alleen als 123gold van de radioreclames, maar leek mij ook leuk om er naar te kijken. Dus hop in de auto richting Amsterdam. We werden netjes ontvangen door een jongeman. We mochten een rondje langs alle vitrines maken zodat we daarna konden aangeven wat we mooi vonden. Nadat we een aantal setjes hadden aangewezen konden we deze even om onze vinger schuiven om te kijken hoe dit beviel. Er vielen er al snel weer een paar af, waardoor er twee setjes overbleven .

Ik dacht eigenlijk dat het daarbij zou blijven maar de jongeman ging gelijk op de computer aan de slag. Je maakt daar als ware je eigen ring. Eerst het materiaal, dikte en bolling bepalen. Ook wilde ik graag wat steentjes in mijn ring, net iets boven het midden. Hij voert het in in de computer en je hebt een goed beeld van hoe je ring eruit komt te zien. Na wat aanpassingen hier en daar zijn we uiteindelijk geslaagd voor een mooie set ringen. We zijn echt heel keurig geholpen. Er wordt veel over de ring uitgelegd zodat ook een idee krijgt van wat het nou bijvoorbeeld zo duur maakt en waar je misschien weer een beetje op kan besparen. Wel jammer is dat je het alleen op een plaatje hebt kunnen zien en nog geen tastbaar voorbeeld hebt. Toch heb ik er het volste vertrouwen in dat het prachtige ringen worden. Pas vlak voor de bruiloft kunnen we de ringen ophalen. Dus voorlopig nog in spanning.

Vandaag 08-05-2015 gaan we om 16.00 in ondertrouw. Ik heb geen idee wat ik er van moet verwachten maar het maakt het allemaal vast wel weer wat echter.

Lees hier mijn vorige blog over de accessoires terug…

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.