De Pas

image

Eindelijk weer passen.
Na een half jaar mocht ik deze week eindelijk weer naar de bruidshoek om mijn bruidsjurk weer te passen. De afgelopen maanden heb ik vaak terug gekeken naar de foto’s van het eerste pasmoment. Met veel plezier kijk ik hier op terug, maar toch is het op foto’s heel anders en ging er eerlijk gezegd soms toch wat twijfel in mijn hoofd rond. Heb ik wel de juist keuze gemaakt? En, krijg ik straks weer hetzelfde goede gevoel als ik hem aantrek, net als de eerste keer?

Wie neem ik mee?
Ik nam ook deze keer mijn moeder, zus en goede vriendin mee naar de bruidshoek, maar ook mijn zoontje van dertien maanden.  Toen ik binnen kwam werd ik gelijk begroet en Bionda, die mij de eerste keer had geholpen, kwam al snel aanlopen. Ook deze keer kwam zij mij helpen. Op haar eigen verzoek ook trouwens, waar ik overigens erg blij mee was ;-). De eerste keer klikte het goed en ook nu was het al snel weer heel gezellig.

Nadat ze ons wat te drinken aanbood, kwam ze al snel met mijn jurk aanlopen. Alleen al om hem op de hanger te zien hangen werd ik weer helemaal vrolijk. Bionda hielp me in mijn jurk en ik was met name blij dat ik de 5 kilo was afgevallen die we hadden afgesproken, anders had ik er denk ik niet ingepast.  Ik kwam naar buiten, keek in de spiegel en wist weer waarom ik deze jurk heb gekozen. Mijn gevoel was weer precies hetzelfde en misschien nog wel beter omdat hij nu ook echt veel beter zat. Wat bijdraagt aan dit goede gevoel is de huiselijke sfeer in De Bruidshoek, waardoor ik me helemaal thuis voel. Je kan altijd lekker rondlopen en kijken naar al het andere pracht en praal dat zij aanbieden, zoals sieraden en schoenen.

Schoenen
Over schoenen gesproken… na het eerste pasmoment in september, twijfelde ik na thuiskomst over de schoenen die ik had uitgekozen. Ik had het gevoel dat een hogere hak toch wat meer mij was. Toen ik dit aan Bionda vertelde wilde ze dat ik eerst mijn jurk zou aandoen om te kijken naar de lengte. Ze liet mij een stuk door de zaak lopen en al snel snapte ik wat ze bedoelde. Als ik een hogere hak zou nemen, dan zou mijn jurk te kort zijn. Bionda verbood mij daarom ook om voor een hogere hak te kiezen. Hier heb ik me dan ook netjes aan gehouden, want wilde geen ruzie met Bionda krijgen natuurlijk..

Sieraad
Naast het opnieuw passen van de jurk, heb ik mijn outfit nog uitgebreid met een mooi sieraad. Wat voor sieraad het is kan ik helaas niet vertellen, omdat ik het als verrassing voor mijn verloofde wil houden.  Maar wat een mooie spullen hebben ze bij De Bruidshoek en wat weten ze goed wat bij je past. Bij het kiezen van het sieraad gaf ik bijvoorbeeld aan wat ik in gedachten had en Bionda kwam eigenlijk meteen met iets aanlopen waarvan mijn hart sneller ging kloppen. Dit zegt veel over de expertise en professionaliteit die het personeel van De Bruidshoek bezit. Bionda is eerlijk in haar mening, ze is echt enthousiast als ze iets goed vindt staan bij mij, maar geeft ook zeker haar feedback over dingen waar zij minder blij van wordt.

Eigen label
Wat nog leuk is om te vertellen, is dat ik geïnspireerd ben geraakt door iets wat ik op de site van De Bruidshoek heb gelezen. Namelijk je trouwjurk labelen.Het lijkt mij wel een leuk extraatje voor in mijn jurk. Je kan zelf een label aanleveren, bijvoorbeeld met de naam van je partner of de trouwdatum, en De Bruidshoek zorgt dan dat dit label in je bruidsjurk wordt genaaid. Bionda heeft mij op een leuk idee gebracht en de volgende afspraak zal ik dan ook mijn eigen label meenemen.

Ik kan nu al niet wachten tot mijn volgende afspraak. Deze is helaas pas 31 juli dus ik moet weer even geduld hebben. Ik heb deze dag weer heel erg genoten. Bedankt, Bruidshoek, voor de super service en de gezelligheid!

 

Lees hier mijn vorige blog over de ondertrouw..

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.