Accessoires

Vorige keer heb ik jullie verteld over het uitzoeken van mijn trouwjurk. Natuurlijk wist ik wel dat ik meer nodig zou hebben dan alleen een trouwjurk, maar over accessoires had ik eigenlijk nog niet echt nagedacht.

De torselet van Di Lorenzo, die ik als eerste van Bionda aan kreeg, zat goed én lekker dus deze keuze was snel gemaakt. Ik koos voor de bijpassende slip en kousen. Ik vind het zelf mooi en netjes om onder mijn jurk een mooi setje te dragen. Het schijnt dat een vrouw zich zelfverzekerder voelt als ze mooie lingerie onder haar kleding draagt!

De schoenen uitzoeken vond ik eigenlijk nog het meest lastig. Ik hou van mooie schoenen maar besef me ook dat ik er de hele dag op zal moeten lopen en op hoge palen houd ik dat niet vol. Ik ben daarom voor een schoen gegaan die voornamelijk lekker zat. De schoenen zijn van Elsa Rainbow. Een klein hakje eronder en mooi passend bij mijn jurk.

Ook qua sieraden had ik eigenlijk nog helemaal geen idee. Van te voren wist ik eigenlijk niet dat de bruidshoek deze ook verkocht dus was al flink aan het googlen geslagen, zonder resultaat tot dusver.

Mijn moeder en zus waren, terwijl ik mijn jurken aan het passen was, ondertussen wel al bij de sieraden aan het kijken en kwamen met een mooie ketting en oorbellen van Abrazi aanzetten. Van de ketting was ik gelijk weg. De oorbellen stonden mij iets minder vond ik zelf en ook mijn gevolg was het daarmee eens. Ik ben toen zelf ook maar eens gaan kijken bij alle mooie sieraden die ze hebben en zag dat ze bij de ketting waar ik weg van was ook nog andere oorbellen hadden. Nu was mijn set compleet.

Toen ik eenmaal alles aan had getrokken en om had hangen, werd ik even emotioneel. Mijn outfit was compleet en het is precies wat ik wilde. Nu maar hopen dat mijn aanstaande er net zo over denkt ;-).

Lees hier mijn vorige blog over het uitzoeken van mijn droomjurk.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.