Blogbruid Marlous – BLOG 9: Bruids make-up

Mijn vriendinnetje Jolijn, die haar eigen schoonheidssalon heeft, zal mijn make-up verzorgen met de bruiloft. En uitgerekend vandaag, op mijn verjaardag, doen we de oefensessie.  Het is superwarm buiten en daar ben ik wel blij mee, want dan kan ik goed testen of mijn make-up blijft zitten waar het hoort. Want we gaan er natuurlijk vanuit dat het een zomerse dag is met onze bruiloft!

Als ik binnenkom krijg ik een mooi pakketje in mijn handen gedrukt. Er zit een kaart bij waarop staat dat ze me dit graag cadeau geeft voor de bruiloft omdat ik vandaag jarig ben, we precies 1 jaar verloofd zijn én omdat ze mijn make-up mag doen voor de dag. Wat super lief! Met tranen in mijn ogen geef ik haar een knuffel en gaan we aan de slag. Die betraande ogen zijn wel perfect om mee te oefenen, lekker realistisch… hahaha!

Ik heb er zoveel zin in! Opgewonden wacht ik af wat ze allemaal tevoorschijn tovert. Jolijn moet om me lachen omdat ik als een klein kind in de stoel zit. Ben zó benieuwd wat ze ervan maakt!

Ik heb normaal gesproken niet heel veel make-up op; alleen een beetje mascara en als ik heel wild doe, dan gebruik ik ook eyeliner. Maar daar hou ik het bij. Jolijn vraagt of ik nog wensen danwel eisen heb… eeeehh…. Nee eigenlijk niet echt. De enige wens is dat ik eruit wil zien als mijzelf. Gewoon een ‘natural look’, maar dan met een beetje extra.

Er wordt van alles bij gepakt, maar ik mag tussendoor niet kijken. Elke keer een ander kwastje en elke keer een ander potje. Soms veegt ze iets weg, soms pakt ze er iets meer bij. Ik vertrouw volledig op haar. Uiteindelijk zijn we een klein uurtje bezig geweest, als ik eindelijk voor de spiegel mag gaan staan.
Whaaaaa…. Dit is echt super gaaf! Ineens heb ik mooie wenkbrauwen en springen mijn ogen eruit! De kleur op mijn lippen vind ik heel mooi en alles bij elkaar maakt dat ik gewoon nog steeds Lous ben. Ik ben hier enorm blij mee!

Huppelend en helemaal gelukkig ga ik de deur uit met het voornemen om zelf ook iets meer aandacht aan mijn make-up te besteden in het vervolg. Dan zal ik alleen wel iets meer moeten inslaan dan alleen mascara en eyeliner. Hhhhm, weet je wat, ik laat het wel gewoon over aan Jolijn. Dat is beter 😉

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.