Blogbruid Marlous – Blog 2: Bij het begin beginnen

Ik droom weg. Dagelijks. Kort maar soms ook heel lang. We gaan gewoon trouwen…. Het besef begint beetje bij beetje meer te komen. Waar we in het begin hadden afgesproken om het nog een beetje te laten bezinken en er niet de hele dag over te praten, kan ik het nu over niets anders meer hebben.

Pinterest
Op Pinterest heb ik al meerdere borden aangemaakt en ik heb er ook echt lol in! Pinterest is zo’n fantastisch medium. Tuurlijk pin en re-pin je continue elkaars ideeën maar uit alle ideetjes komen vanzelf weer mooie nieuwe eigen ideeën. In ieder geval al meer ideeën voor een bruiloft dan ik ooit had, want ‘Trouwen? Dat was tenslotte niets voor mij’ 😉

Klein en intiem
We hebben bedacht dat we het klein en intiem willen houden. Overdag alleen met familie en beste vrienden om ons heen, maar in de avond wel iedereen erbij voor een knalfeest! Klein en intiem houdt dan in dat er 32 gasten overdag zijn, inclusief onszelf, mijn bonusdochter en mijn 2 nichtjes. Echt wel intiem dus!
Het brainstormen lukt ons al aardig en we begraven ons onder de locaties waar we het kunnen vieren.

To-do-lijst
Ralph en ik stellen een to-do-lijst op met alle punten. Dat ik nog niet eens 1-tiende van alle punten op had geschreven, kan ik nu alleen maar om lachen. Er komt zo-veel bij kijken! We besluiten in ieder geval dat Ralph de auto en de muziek mag regelen en dat ik de bloemen en fotograaf voor mijn rekening neem. Als ik ga zoeken op internet merk ik wel dat het eigenlijk vanzelf allemaal gaat lopen; van het één rol je zo in het ander.
Blijkbaar geldt dat ook voor Ralph! Dat ik vanaf dat moment met regelmaat een appje krijg met foto’s en de tekst ‘schatje, wat vind je er van als we het zo doen’ had ik me niet kunnen indenken. Ook moet ik mijn jurk aanpassen aan zijn pak, want hij weet al precies wat hij wil en zijn telefoon is ineens verboden terrein aangezien hij pinterest ook ontdekt heeft. Het is letterlijk hilarisch. Wie weet wordt hij wel de bridezilla van ons twee 🙂

In ieder geval is onze eerste to-do-afvink-punt dat we afspraken maken met de 2 locaties die we nu voor ogen hebben. Vanuit daar kunnen we weer verder bedenken, plannen en regelen wat nodig is.

Keep you posted!

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.