Upload je pinterest moodboard voor je persoonlijke styliste

Nieuwe functie op onze website: Upload je pinterest moodboard voor je persoonlijke styliste

Bij het plannen van een bruiloft draait alles om het creëren van een dag die helemaal bij jou en je partner past. Van de locatie tot de bloemen, en van de trouwjurk tot de taart, elke detail moet perfect zijn. We begrijpen dat het lastig kan zijn om je visie helder over te brengen, zeker als je werkt met verschillende leveranciers en stylisten. Daarom hebben wij een gloednieuwe functie op onze website: de mogelijkheid om je Pinterest moodboard te uploaden!

Pinterest is een geliefd platform voor brides-to-be, omdat het een schat aan inspiratie biedt. Wij merken dat veel bruiden moodboards maken om hun ideeën te verzamelen en te organiseren. Deze moodboards bevatten vaak een mix van stijlen, kleurenpaletten, decoratie-ideeën, trouwjurken en meer. Door een moodboard samen te stellen, krijg je een duidelijker beeld van je eigen stijl en voorkeuren.

Het is erg eenvoudig om je Pinterest moodboard rechtstreeks op onze website te uploaden bij het maken van je afspraak. Bovenaan de website heb je een kopje: Maak online je afspraak. Hier vul je de gevraagde informatie in en kies je de dag die voor jou het beste uit komt. Onderaan de afspraakpagina heb je een open veld waar je je eigen persoonlijke Pinterest bord aan toe kunt voegen.

Persoonlijk Stylingadvies

Zodra je je moodboard hebt geüpload, krijgt onze styliste direct toegang tot jouw Pinterest moodboard. Dit zorg voor meer inzicht in jouw ideeën voor jullie grote dag. Met deze informatie kan de styliste je nog persoonlijker helpen omdat wij door onze ervaring erachter zijn gekomen dat de termen “Modern” of “romantisch” per persoon kunnen verschillen. Ook kunnen wij een veel beter beeld scheppen door te zien hoe jouw visie over de dag is. Tijdens je afspraak starten wij met een kennismakingsgesprek en bespreken wij ook het moodboard.

We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe functie en kunnen niet wachten om te zien hoe jullie je perfecte dag plannen. Upload je Pinterest moodboard en laat ons je helpen om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken!

Bij ons draait alles om jouw perfecte dag, en met deze nieuwe functie kunnen we je nog beter ondersteunen in je bruiloftsplanning. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij!

Heb je vragen of wil je meer informatie over hoe je je Pinterest moodboard kunt uploaden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.