Trouwjurk inspiratie: de start van jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk

Ben je op zoek naar trouwjurk inspiratie? Je hebt ‘ja’ gezegd en het plannen van je huwelijksdag kan beginnen. Bovenaan je huwelijks-to-do-lijst staat vast: ‘een trouwjurk vinden’. Maar waar begin je met het zoeken naar de perfecte trouwjurk? En hoe doe je bruidsjurk inspiratie op? Geen zorgen, De Bruidshoek staat voor je klaar met een overvloed aan trouwjurk inspiratie. We helpen je graag bij deze spannende zoektocht!

Doe trouwjurk inspiratie op met Pinterest

Pinterest is de ideale tool op trouwjurk inspiratie op te doen. Zoek naar trouwjurken en blader door voor inspiratie. Als je wat leuks vindt kan je dit opslaan onder een eigengemaakt bord. De link van dit bord kan je met ons delen via het contactformulier of naar ons mailen (let er op dat de instellingen van je bord niet op verborgen staat).

Op Pinterest kan je op meerdere manieren zoeken. Denk bijvoorbeeld aan de zoekwoorden voor de stijl: Prinsessen trouwjurk, Bijzonder rugaccent of bohemian trouwjurken. Of denk bijvoorbeeld aan stof zoals een Kanten trouwjurken.

Met het gemaakte Pinterest bord kunnen de stylisten van de Bruidshoek zien welke stijl (of meerdere) bij jou eruit springt. Zo kunnen we de perfecte match vinden voor de afspraak en eventueel al jurken klaarzetten. Ook kunnen we het Pinterest bord erbij pakken bij het intake gesprek.

Instagram trouwjurk inspiratie

Ook Instagram kan je helpen met inspriatie. Middels de zoekfunctie kan je zoeken naar trouwjurken. Hier kan je screenshots van maken die je kan laten zien bij het intake gesprek.

In de zoektocht zal je erachter komen dat een bepaalde stijl je zal aanspreken en je veel naar voren ziet komen in het inpspiratiebord of de screenshots.

Van inspiratie naar realisatie

Met de resultaten van je eigen vooronderzoek en de opgedane inspiratie gaan we aan de slag. We bespreken je wensen, laten je verschillende stijlen en modellen passen en geven eerlijk advies over de mogelijkheden en levertijden. Zo heb je niet alleen de perfecte jurk, maar ook een perfecte ervaring.

Bij De Bruidshoek nemen we de tijd voor jou. We begrijpen dat het kiezen van je trouwjurk een bijzonder moment is. Het is dan extra belangrijk dat je je op je gemak voelt. Zodat de jurk die je uiteindelijk kiest écht weerspiegelt wie jij bent.

Afspraak maken

Ben je klaar om de trouwjurk van je dromen te vinden? Kijk dan eerst nog even rond op onze website of plan direct je afspraak in en kom langs in onze winkel. Bij De Bruidshoek zijn we niet alleen gespecialiseerd in de laatste trends op het gebied van trouwjurken, maar staan we ook klaar met eerlijk en deskundig advies. Zodat je zonder stress de perfecte jurk vindt.

En elke bruid is uniek! Daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak. We kijken uit naar de bijzondere zoektocht die we samen aangaan. Van het passen van verschillende stijlen, tot het vinden van die ene jurk waarin jij je fantastisch voelt. Start de reis naar je droomjurk bij De Bruidshoek.

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.