Wilvorst trouwpak GW look 1

Dit Wilvorst trouwpak uit de green line van Wilvorst is een perfect pak voor de moderne bruidegom. Een iets boho uitstraling, moderne kleuren en een vlotte snit. Dit lichtblauwe pak is uitermate geschikt voor de bruidegom die trouwt in de boomgaard, op de camping of lekker losjes in de tuin. Het pak is lichtblauw met een fijne structuur en het gilet heeft een licht ivoren stippeltje en een bijpassende strik.
Wilvorst heeft de Green Wedding lijn bedacht voor de mensen die het belangrijk vinden dat hun trouwkostuum op een groene manier geproduceerd wordt. Alle aspecten van de keten worden daarin meegenomen. Materialen, verf, transport, productie ik Europa, en louter natuurlijke materialen.

Maak online je afspraak

Zet op verlanglijst

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.