White One - Amol

De Amol van White One is een hele mooie klassieke jurk. De eco-mikado rok met kanten top heeft een echte koninklijke uitstraling.
De jurk heeft een hele mooie V hals en mooie tattoo lace mouwen. De rug van de Amol is echt prachtig. Een rug met wederom tattoo lace en knoopjes geeft deze jurk een moderne speelse twist. In de rok van deze jurk zitten zakken! Hoe fijn is dat om je zakdoekje in op te bergen of als je niet weet wat je met je handen moet doen. Ben jij net als ons al verliefd op deze jurk? Maak dan snel een afspraak!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White One - Amol passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk White One. White One - Amol is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Ecostoffen.

Voor het passen van de jurk White One - Amol kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.