White One - Ama

Ama van White One is een romantische en sexy trouwjurk. Ze heeft een see through lijfje met nette v-hals en kanten schouderbandjes. Het kant is extra versierd met witte kraaltjes. De rok van chiffon met split valt soepel naar beneden en loopt uit in een mooi sleepje. De rug is echt gaaf door het asymmetrisch opgezette kant!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk White One - Ama passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk White One. White One - Ama is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk White One - Ama kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.