St. Patrick - Soraya

Soraya van St. Patrick is een mooie, rustige bruidsjurk met een prachtige kanten rug die sluit met knoopjes. Ze heeft verder kanten schouderbanden en een mooie diepe V-hals. De rok is gemaakt van ecologisch crepe. De kanten sleep is wáánzinnig en maakt deze jurk helemaal af!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk St. Patrick - Soraya passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk St. Patrick. St. Patrick - Soraya is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk St. Patrick - Soraya kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.