St. Patrick - Matilde

Supergave jumpsuit van St. Patrick! Matilde is gemaakt van crepe stof en heeft een mooie strakke top met v-hals en schouderbanden. De broek valt soepel in een losse, wijde pijp. Een glitterbandje scheidt de top van de broek en accentueert jouw natuurlijke taille. Bij de jumpsuit zit een jasje van chiffon, die er eroverheen kunt dragen. Zo kun jij het pak makkelijk aanpassen naar je eigen smaak, of beide opties gebruiken voor verschillende looks op jouw dag!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk St. Patrick - Matilde passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk St. Patrick. St. Patrick - Matilde is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk St. Patrick - Matilde kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.