Sincerity - 44466

Trouwjurk 44466 van Sincerity straalt een tijdloze elegantie uit met haar verfijnde ontwerp. De jurk heeft een A-lijn silhouet, wat een flatterende keuze is voor bijna elk lichaamstype. De delicate kanten applicaties en de subtiele kralenversieringen voegen een vleugje romantiek toe zonder te overdrijven.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Sincerity - 44466 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Sincerity. Sincerity - 44466 is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Sincerity - 44466 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.