Sincerity - 44381

Trouwjurk 44381 van Sincerity heeft een sweetheart, plunge neckline en een top met glanzend botanisch kant met schattige bloemetjes. Het kant loopt door op de rok en omarmt de heupen als het ware. De rug valt heel laag en heeft een ronde vorm. De lange rij knoopjes is een prachtig detail. Door de strapless hals kun je deze jurk heel mooi aanvullen met accessoires als een grote oorbel of een mooie ketting!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Sincerity - 44381 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Sincerity. Sincerity - 44381 is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Sincerity - 44381 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.