Sincerity - 44343

Dit is 44343 van Sincerity. Het is een ontzettend romantische trouwjurk met bloemenkant van top tot teen. Het strakke silhouet en de diepe V-hals maken het een hele vrouwelijke jurk. De rug is prachtig versierd met tattoo-kant en knoopjes en de rok loopt uit in een bescheiden sleep. Is deze bruidsjurk dé jurk voor jou?

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Sincerity - 44343 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Sincerity. Sincerity - 44343 is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Sincerity - 44343 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.