Sincerity - 44080

Prachtige koninklijke trouwjurk van Sincerity. De trouwjurk heeft een V-hals met schouderbanden en een a-symmetrisch gedrapeerd lijfje. Uit de taille komt een mooie op zichzelf staande rok met speelse zakken.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Sincerity - 44080 passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Sincerity. Sincerity - 44080 is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Mikado.

Voor het passen van de jurk Sincerity - 44080 kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.