Rosa Clara - Dorano

Koninklijke trouwjurk met een mooie combinatie glad en kant. Het lijfje van de Dorano is van kant en heeft een diepe V-halslijn met schouderbanden. Optioneel kan er een grote wijde rok aangezet worden en anders is het model strak en glad.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Rosa Clara - Dorano passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Rosa Clara. Rosa Clara - Dorano is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Rosa Clara - Dorano kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.