Rembo Styling - Hype

Een mooie Ibiza trouwjurk, perfect voor op het strand! Deze unieke trouwjurk heeft een mooi diep uitgesneden V-halslijn met een illusie tule bedekking en bijzonder kant. De rok valt soepel zwierig maar strak uit.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Rembo Styling - Hype passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Rembo Styling. Rembo Styling - Hype is een trouwjurk met een Ibiza karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Rembo Styling - Hype kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.