Rebecca Ingram - Tatum

Deze trouwjurk van Rebecca Ingram is een hele gave combinatie van verschillende stijlen! Tatum heeft een kanten bandje in de taille, wat terugkomt op de manchet en in de halslijn. Dit type kant en de pofmouw geven de jurk een bohemian accent. De ivoren onderkleur en het fit & flare silhouet zorgen voor een elegante basis. Het fijne bloemenkant met kraaltjes dragen bij aan de romantische sfeer. Dit kant is op de rug prachtig opgezet, wat het een echte eye catcher maakt. Zo’n unieke trouwjurk als deze ga je niet snel vinden!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Rebecca Ingram - Tatum passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Rebecca Ingram. Rebecca Ingram - Tatum is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Rebecca Ingram - Tatum kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.