Rebecca Ingram - Florie

Florie van Rebecca Ingram is een droom van een jurk! Ze is helemaal gemaakt van glittertule en heeft een zachtroze ondertoon. Door de manier waarop het tule op de top is geplaatst in combinatie met de wijd uitlopende rok, draagt deze trouwjurk bij aan een zandloperfiguur. De bijpassende riem maakt het geheel een stylish plaatje!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Rebecca Ingram - Florie passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Rebecca Ingram. Rebecca Ingram - Florie is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Tule.

Voor het passen van de jurk Rebecca Ingram - Florie kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.