Randy Fenoli - Fleur

Dit is Fleur van Randy Fenoli. Ze heeft zowel spaghettibandjes als kanten, met kraaltjes versierde, off-shoulder bandjes. Ook de sweetheart halslijn is van kant met kraaltjes erop geborduurd. Daaroverheen valt de crepe-stof in een waterval. Eronder valt de trouwjurk slank langs het lichaam en ze loopt uit in een waanzinnige kanten sleep. Dit kant is wat groter en meer botanisch dan het kant op de top en is alleen versierd met pailletten. Hierdoor oogt de sleep niet te druk, maar heeft ze toch een subtiel glimmertje.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Randy Fenoli - Fleur passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Randy Fenoli. Randy Fenoli - Fleur is een trouwjurk met een Sluik vallend karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Randy Fenoli - Fleur kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.