Randy Fenoli - Deedee

Randy Fenoli stelt niet teleur met deze parel van een bruidsjurk! Deedee heeft een prachtige top die zowel strapless kan, als met een off-shoulder mouwtje. De jurk is helemaal bedekt met een mooi kanten patroon en ze heeft een waanzinnige sleep. De nude kleur zorgt voor een wat zachter gevoel en de onderlaag van de rok heeft een fijn glitterwerkje. Trouw jij in deze jurk?

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Randy Fenoli - Deedee passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Randy Fenoli. Randy Fenoli - Deedee is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Randy Fenoli - Deedee kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.