Randy Fenoli - Dani

Dani van Randy Fenoli is enorm veelzijdig! Ze is prachtig in al haar eenvoud, als gladde, strapless fishtail-jurk. Wil je wat meer spektakel? Dan kun je de off-shoulder mouw en de strik op de achterkant toevoegen! Deze zitten vast met drukknoopjes, waardoor je hiermee kunt spelen. De jurk is helemaal gemaakt van lichtglanzende mikado stof. De rok heeft plooien, wat zorgt voor wat meer volume. De rug is mooi afgewerkt met doorzichtige knoopjes. Kom jij snel langs om deze geweldige trouwjurk te passen?

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Randy Fenoli - Dani passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Randy Fenoli. Randy Fenoli - Dani is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Mikado.

Voor het passen van de jurk Randy Fenoli - Dani kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.