Pronovias - Regina

Wauw wat een spetterende trouwjurk van St. Patrick Pronovias. De ruches geven een speels effect aan de trouwjurk. Om extra volume te creëren zitten er ook ballonmouwen bij die je eraf kunt halen, tevens kunnen de ruches er ook afgehaald worden waardoor je een prachtige strapless trouwjurk over houdt.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Regina passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Regina is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Mikado.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Regina kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.