Pronovias - Nicosia

Halslijn:

A-symmetrisch

Merk:

Pronovias

Model:

Wijde rok

Prijsklasse:

2999,- +

Stijl:

Modern

Stof:

Mikado

Wat een gave trouwjurk van Pronovias! Nicosia heeft een asymmetrische halslijn met een grote strik op de schouder. De strakke top heeft een geplooide band in de taille, die ook asymmetrisch is. De hele jurk is gemaakt van glanzende mikadostof, waardoor de volle rok mooi tot zijn recht komt.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Nicosia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Nicosia is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Mikado.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Nicosia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.