Voor de mooiste dag van je leven

Pronovias - Jensen

Pronovias - Jensen Zoom Image

Meer foto's

Merk: Pronovias

Halslijn: Hoog gesloten

Model: Fishtail, Soepel vallend, Strak

Stijl: Klassiek, Bijzonder rugaccent, Modern, Sluik vallend

Stof: Kant

Prijs: € 1200-1500

De Jensen van Pronovias is een prachtige fishtail trouwjurk met kant bedekt, de Jensen heeft een open rug en een hoog gesloten hals.
De prachtige trouwjurken van Pronovias worden ontworpen in Barcelona. De klassieke stijl van Pronovias is beroemd en geliefd. Als het meest gevolgde bruidsmodemerk in de wereld weten ze jaar op jaar te verrassen met nieuwe trends en hun premièreshow wordt live gevolgd in de hele wereld. De kwaliteit en pasvorm zijn alom geroemd en worden vaak als voorbeeld gebruikt binnen de bruidsmode. Binnen de collectie trouwjurken van Pronovias bestaan meerdere lijnen. Atelier Pronovias is hun couture-lijn met meer exclusieve japonnen, prachtige bijzondere designs en de mooiste materialen. De productie hiervan gebeurt geheel in Barcelona. De andere lijnen vallen allemaal onder het label Pronovias, maar zijn qua uitstraling verschillend. Zo hebben ze onder andere een fashion georiënteerde lijn en een klassiekere lijn. Kortom, Pronovias is echt de Mercedes onder de trouwjurken. Wij van de Bruidshoek uit Leiden mogen ons premiumdealer van Pronovias noemen.
Maak online een Afspraak

Service, kwaliteit en gezelligheid

Het uitzoeken van je trouwkleding is een feest. Dat spreekt voor zich. Wij doen alles om jouw feest compleet te maken en besteden aandacht aan de kleinste details. Het op maat maken wordt door onze ervaren coupeuses met veel liefde gedaan.

 

cbw-erkend

Maak een afspraak

Kom gerust langs om je wensen te bespreken en voor professioneel advies en begeleiding.

Afspraak maken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door hieronder je e-mailadres in te vullen.