Pronovias - Hopkins

Merk:

Pronovias

Model:

Soepel vallend, Wijde rok

Prijsklasse:

2999,- +

Stijl:

Modern

Stof:

Tule

Halslijn:

V-hals, Strapless

De Hopkins is een echte show-stopper!

De Hopkins trouwjurk is gemaakt van zachte en overzichtelijke geborduurde tule. De trouwjurk is geheel bedekt met bloemendetails. Hopkins heeft een strapless sweetheart halslijn met een royale sleep.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Hopkins passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Hopkins is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Tule.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Hopkins kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.