Pronovias - Ellen
designerbadge

Moderne slanke trouwjurk van Pronovias met een elegante aangerimpelde hooggesloten halslijn. Een geweldige elegante trouwjurk die een en al luxe uitstraalt. Om de moderne look een knipoog te geven, is de achterkant van de trouwjurk open en vangt dan ook veel blikken.

Designer tip van Jooske

Tijdloze designer jurk van een zware stof met hoge kwaliteit. De luxe uitstraling komt door de dubbele voering in de trouwjurk waardoor Ellen glad valt. De lage rug is een echte verassing wanneer je de achterkant ziet.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Ellen passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Ellen is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Ellen kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.