Pronovias - Bohol

Wow! Wat een gave jurk van Pronovias. Dit Spaanse merk heeft met de Bohol een waanzinnige jurk ontworpen. De Bohol is een hele gave kanten fishtail jurk met een losse overrok. Deze rok van tule geeft de jurk een extra wow effect. Het leuke ervan is dus dat je 2 jurken in 1 hebt! Met de ceremonie met extra rok en misschien zonder tijdens het feest? Wees creatief want met deze jurk zijn de mogelijkheden eindeloos. De halslijn van deze jurk is prachtig en geeft je boezem een mooie ronding. Wij zijn fan van deze jurk! Jij ook?

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Bohol passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Bohol is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Bohol kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.