Pronovias - Baker

Halslijn:

Strapless

Merk:

Pronovias

Model:

Wijde rok

Prijsklasse:

2599,- tot 2999,-

Stijl:

Klassiek, Romantisch

Stof:

Kant, Tule

Baker van Pronovias is een romantische strapless trouwjurk met een unieke halslijn. In plaats van de klassieke sweetheart neckline, heeft Pronovias hier gekozen voor een rechte halslijn die uitloopt in twee puntjes aan de zijkant. De jurk heeft een wijde tule rok, waarop het kant van de top op een asymmetrische manier iets doorloopt. Is dit dé jurk voor jouw grote dag?

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Baker passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Baker is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Baker kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.