Pronovias - Appia

Wauw! Appia van Pronovias is een prachtige moderne trouwjurk waar de kwaliteit vanaf straalt! Ze heeft een chique stijl met haar boothals, lange mouw en blousende top. De rok valt slank om de heupen en loopt soepeltjes uit met een split. De band in de taille draagt bij aan een zandloperfiguur.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Appia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Appia is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Appia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.