Modeca - Rubi

Deze Rubi van Modeca is echt het complete plaatje! De tule rok met de glitter-onderlaag, de kraaltjes op de top, het sierlijke kant… Wat wil je nog meer?! De perfecte combinatie van romantisch en hip. De tule strikken op de schouderbandjes tillen deze bruidsjurk naar een hoger level. Ze zijn afneembaar, dus je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Rubi passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk . Modeca - Rubi is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Rubi kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.