Modeca - Roux

Wat een plaatje hè? In de Roux van Modeca vind je the best of both worlds. Ze heeft een chique en uitstraling door de glanzende mikado stof van de rok, maar ook een romantische touch door het kant op de top. Modeca heeft op deze bruidsjurk prachtig sierlijk kant gebruikt, dat iets doorloopt op de rok. Als tegenhanger van de wijde rok is de top juist fijntjes en heeft mooie V-vormen in de halslijn, op de rug en aan de zijkanten. Leuk detail: in de mikado rok zitten zakken! Perfect om een zakdoekje in te bewaren voor je tranen van geluk.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Roux passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Roux is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Roux kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.