Modeca - Rosario

Dit is de Rosario van Modeca, en ze is helemaal van deze tijd. De voorkant van deze bruidsjurk voelt klassiek. Door de gedrapeerde stof op de top wordt de taille mooi benadrukt. De rug is bedekt met prachtig kant, dat asymmetrisch is aangebracht. Er zit een klein glittertje in de jurk door de pailletten die op het kant zitten en dit loopt helemaal door tot op de sleep. Tot slot heeft Modeca gewerkt met schitterende knoopjes op de rug. Echt een pareltje! Een mooie bruidsjurk voor de moderne, ingetogen bruid.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Rosario passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Rosario is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Modeca - Rosario kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.