Modeca - Rian

Dit heeft toch echt de WOW-factor! Rian van Modeca heeft een diepe V-hals en een mooie open rug.  De glittertule onderlaag in de rok tilt deze bruidsjurk naar een hoger niveau. En dan hebben we het nog niet gehad over de baleinen die in de top zitten. Prachtig toch? De combinatie van tule met kant straalt romantiek uit. Het kant dat Modeca hier heeft gebruikt, geeft een soort 3D-effect, wat zorgt voor een speels gevoel. Dit mooie kant loopt in applicaties helemaal door tot op de sleep. Wie weet is dit wel dé trouwjurk voor jou?

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Rian passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Rian is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Rian kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.