Modeca - Baska

Basku van Modeca is een sluik vallende trouwjurk met een unieke top. Ze heeft brede schouderbanden van kant met een diepe v-hals die bedekt is met transparant tule met daarop pailletten en kraaltjes. De pailletten komen ook terug in de rest van de top als onderlaag. De crêpe rok is verder heel plain, wat het een mooi totaalplaatje maakt!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Baska passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Baska is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Modeca - Baska kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.