Modeca - Aysha

Aysha van Modeca is een prachtige ingetogen trouwjurk met lange mouwen en een v-hals. Het silhouet is soepelvallend met een a-lijn. De lange mouw heeft een pof op de schouder, wat een heel mooi detail is aan deze bruidsjurk. Nog een mooi detail: de rug is open. Echt een pareltje van een trouwjurk!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Aysha passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Aysha is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Modeca - Aysha kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.