Modeca - Annemarie

Dit is Annemarie van Modeca. Ze heeft heel mooi tattoo-kant op de rug en een diepe v-hals op de voorkant van de top. De zachte tule rok heeft een split en valt soepel. Het kant op de jurk heeft kleine glittertjes en 3D-accenten van tule.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Annemarie passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Annemarie is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Annemarie kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.