Modeca - Amir

Modeca heeft met Amir een romantische droom tot leven gebracht. Deze trouwjurk heeft gekruist tule op de top met matte kanten applicaties. De rok van zacht tule valt heel soepel en heeft een split. De spaghettibandjes zijn versierd met kraaltjes, wat ook terugkomt in het dunne randje kraaltjes in de taille. De onderlaag van de hele jurk heeft subtiele glittertjes.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Amir passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Amir is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Amir kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.