Milla Nova - Etia

Etia is een trouwjurk voor de moderne bruid. Deze jurk van Milla Nova heeft een luxe uitstraling door de glans in de mikado-stof. Ze heeft een aansluitend silhouet met een hoge split in het midden. De 3D-bloemen maken deze bruidsjurk speciaal!

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Etia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Etia is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Mikado.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Etia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.