Milla Nova - Elvira

Gladde trouwjurk waarvan dat beetje extra niet zit in kant en glitters, maar in de details van het ontwerp. De haltertop heeft een kleine col die op de rug sluit met een mooie lange sliert stof. De top valt blousend. Deze bruidsjurk valt wat strakker langs de heupen met een leuk gekruist detail op de voorkant. De rok heeft een hoge split en een klein sleepje.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Elvira passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Elvira is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Elvira kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.