Milla Nova - Cherish

Cherish van Milla Nova is toch echt een fantastische trouwjurk! Ze heeft een off-shoulder halslijn en valt strak tot net over de heupen. Vanuit daar valt de satijnen stof losjes naar beneden. Cherish heeft een hoge split met daarboven de stof geplooid aangezet. Voor de moderne bruid.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Cherish passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Cherish is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Satijn.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Cherish kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.